تحولات منطقه

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد از برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن در اواسط ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این نمایشگاه از ۱۱ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

آغاز به کار نمایشگاه مجازی قرآن از ۱۱ اردیبهشت/ ۵۴۵ ناشر در بخش فروشگاهی حضور دارند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، عبدالهادی فقهی‌زاده، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه "افق" رادیو قرآن درباره آخرین وضعیت نمایشگاه مجازی قرآن‌کریم گفت: نمایشگاه بین‌المللی قرآن صحنه ارائه فعالیت‌های قرآنی در صدها مؤسسه است که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و ایجاد محدودیت‌ها در کشورمان و به‌ویژه پایتخت، امسال به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد از برگزاری نمایشگاه مجازی قرآن در اواسط ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت: این نمایشگاه از ۱۱ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. نمایشگاه مجازی قرآن کریم به‌خلاف نمایشگاه قرآن، شبانه‌روزی است و علاوه بر این، فرصتی است که تمام هموطنان از اقصی نقاط کشور بتوانند از امکانات فروشگاهی و نمایشگاهی آن استفاده کنند.

وی درباره ادامه‌دار بودن نمایشگاه مجازی قرآن در سال‌های بدون کرونا گفت: سال‌های گذشته چنانچه محدودیت‌ها برداشته شود هم نمایشگاه حضوری را خواهیم داشت و هم نمایشگاه مجازی را دنبال خواهیم کرد.

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد ادامه داد: نمایشگاه مجازی قرآن در دو بخش عمده فروشگاهی و محتوایی برپا خواهد شد. در بخش فروشگاهی با سه حوزه از مکتوبات قرآنی مواجهیم؛ حوزه اول حوزه قرآن‌کریم به‌معنای عام، حوزه دوم حوزه دین با همه ابعاد و شاخه‌ها و حوزه سوم نیز حوزه آثار و منابع مکتوب دفاع مقدس و مقاومت است. بخش سوم بخش الحاقی است. در بخش فروشگاهی عمدتاً بر فروش محصولات مکتوب تمرکز کرده‌ایم، بخش نرم‌افزار نیز در حد بسیار محدودی ارائه شده است. برخی از مشکلات باعث شد از ورود بیشتر به عرصه نرم‌افزار و نیز پوشاک و عفاف و حجاب ممانعت کنیم. امیدوارم در دوره‌های بعد و با اضافه شدن بر تجربیات بتوانیم از آثار دیگری غیر از منابع مکتوب هم در نمایشگاه مجازی قرآن کریم بهره ببریم.

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد همچنین در مورد حضور مؤسسات قرآنی در نمایشگاه مجازی قرآن کریم گفت: در بخش محتوایی نمایشگاه مجازی شاهد حضور و فعالیت ۴۵۰ مؤسسه و مرکز قرآنی خواهیم بود. ۵۴۵ ناشر نیز در بخش فروشگاهی نمایشگاه مجازی قرآن کریم حضور دارند، در مجموع، حدود هزار مؤسسه، ناشر و مرکز قرآنی فعالیت جدی در نمایشگاه دارند و این نمایشگاه را به‌معنای واقعی کلمه به یک نمایشگاه فرادستگاهی و مردمی تبدیل کرده‌اند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.